Diensten

Uiteenzetting van onze diensten

Bij ons ben je klaar voor de toekomst onze dienstverlening is een volledig pakket van webdesign en SEO.

1. CMS systeem WordPress

Het CMS systeem laat u toe uw eigen om uw website zelf te beheren.
U kan zelf nieuwe pagina’s eenvoudig aanmaken (werkt met een soort MS-Word) U kan zelf teksten, foto’s, pagina’s wijzigen, verwijderen en bijplaatsen, woningen toevoegen …

2. Lay-out

Wij verzorgen voor u de professionele voorbereiding van uw website. Volgens uw huidige website, in de stijl van uw bestaande huisstijl of met een volledig nieuw concept. Deze basis template wordt zo ontwikkeld dat deze op alle pagina’s kan opnieuw gebruikt worden. Uw basispagina’s worden gestructureerd en met een duidelijke navigatie ontwikkeld zodat de bezoekers vlot hun weg vinden. We voorzien de mogelijkheid zoals bij de huidige website een liggingsplan te plaatsen, een aanbieding uit te printen …

3. Responsive design.

Uw website wordt zo ontworpen dat gebruikers van verschillende apparaten (vb. Smartphone, I-pad) en schermformaten een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring krijgen. Google houdt immers in zijn zoekresultaat rekening met deze specifieke toegankelijkheid, waardoor uw site bij uw gebruikers nog beter zal teruggevonden worden in het zoekresultaat.

4. Optimalisatie Zoekmachines

Zichtbaarheid geeft waarde aan uw website. Uw website wordt volgens alle gekende regels van de kunst ontworpen, vooral met het doel de hoogst haalbare posities in Google te bereiken.

5. Meten via Google analytics

Objectief de in Google aanwezige spelers vergelijken is belangrijk. Daarom installeren we voor u standaard Google Analytics in uw website. Zo kan u snel vergelijken, en weet u waar u dient in te investeren.

6. Optie Optimalisatie zoekmachines – SEO

Wij kunnen de website bijkomend optimaliseren om gevonden te worden in Google op de meest relevantste zoekwoorden. Samen met u bepalen we de meest successvolle zoektermen voor uw bedrijf. Voor elk zoekwoord gaan we een aparte SEO landdingspagina schrijven met unieke content voor Google.µ

7. Linkbuilding

Linkbuilding gaat over verkrijgen van externe links: andere websites die naar uw site linken. Google vindt deze externe links erg belangrijk. Een link mag u eigenlijk beschouwen als een “stem” voor uw website. Zoekmachines redeneren ‘Hoe meer links naar een website, hoe meer autoriteit die site waarschijnlijk bezit, dus hoe hoger we deze voor relevante zoektermen in de zoekresultaten gaan opnemen’.

Wij gaan relevante website zoeken en vragen om de website te linken, door links te ruilen gaan de SEO pagina’s ook nog hoger stijgen. Linkbuilding is iets dat we het hele jaar door doen.

Webdesign – West-Vlaanderen Knokkestraat 270 – Bus 2 – 8301 Knokke Heist