Uw opstartnodigheden Cloud Intranet

Of u nu in de horeca, de bouw, de handel, de gezondheidszorg, het transport of de detailhandel zit, de communicatie tussen uw teams is de hoeksteen voor een consistente groei, daarom heeft uw startup een cloudintranet nodig. In het verleden konden alleen de grote bedrijven het zich veroorloven om een dure infrastructuur te installeren die de interne samenwerking kon ondersteunen.

Vandaag de dag, met de komst van web 2.0 technologieën, heeft het intranet voor kleine bedrijven het makkelijker gemaakt voor starters en kleine bedrijven om te profiteren van cloud-samenwerkingsplatforms.

Als u nog niet hebt nagedacht over de voordelen van een gehost intranet voor uw koffie, boetiek, kruidenier of elektronisch bedrijf, blijf dan even rondhangen om te zien wat er voor u in petto is. Vraag hier info over sharepoint intranet

1. 1. Gecentraliseerde activiteiten

Een klein zakelijk intranet maakt het voor verspreide teams mogelijk om cruciale bedrijfsinformatie in real-time te delen. Dit vertaalt zich in een innovatieve, proactieve en productieve ondernemende omgeving.

Zo kan de verkoper bijvoorbeeld marktinformatie delen met de marketingmedewerker, waar die zich ook bevindt. Deze cloud tools voor communicatie brengen het delen van documenten, instant messaging, maar ook video-conferencing tools op één plek.

2. 2. Kostenbesparing

Kostenbesparing met Cloud Intranet
De meeste ontluikende ondernemingen moeten de kosten zoveel mogelijk beperken. Kleine zakelijke intranetoplossingen besparen tijd die verspild had kunnen worden aan e-mails en back-and-forth kantoorbezoeken. Digitale werkruimtes maken het mogelijk om teams op afstand in te huren en technische diensten uit te besteden door middel van abonnementen, waardoor overheadkosten worden bespaard.

3. 3. Teambetrokkenheid

Team Engagement
Hoe klein je team ook is, je hebt een systeem nodig om ze op de hoogte te houden en bezig te houden. Prestaties gaan hand in hand met de mate van betrokkenheid van het team. Het hebben van een intranet voor kleine bedrijven is van fundamenteel belang voor ontluikende stadia wanneer het bedrijf nauwelijks winstgevend is.

De implementatie van het intranet bevordert de ontwikkeling van de bedrijfscultuur. CEO’s van startende ondernemingen vinden het intranet een nuttig instrument om de teamgeest te cultiveren. Als CEO kunt u nieuws plaatsen, extranet- en sociale-mediasites integreren om bepaalde waarden en doelen te verdedigen die op één lijn liggen met uw organisatie om de betrokkenheid te stimuleren.

4. 4. Gestroomlijnde opleiding

Gewoonlijk werken werknemers in start-ups en middelgrote bedrijven voor lange uren. Het vinden van tijd voor klassikale training is niet alleen kostbaar, maar ook tijdrovend. Kleinschalige intranetoplossingen kunnen dit oplossen, waardoor HR-directeuren e-learningmateriaal kunnen maken.

Door het maken van how-to-video’s en het beschikbaar stellen van essentiële documenten op essentiële sites, wordt de opleiding gemakkelijker en betaalbaar voor het bedrijf. Met het intranet voor kleine bedrijven stelt u rekruten in staat om vragen te stellen, te leren over de ontwikkelingen in het bedrijf en deel te nemen aan de groeiende bedrijfscultuur.

5. 5. Close-Knit Gemeenschap

Als uw bedrijf verspreid is over vijf steden met ongeveer tien medewerkers in elke vestiging, wordt het steeds moeilijker om processen te coördineren als u niet beschikt over een gemeenschappelijk platform waar teams samenkomen om verhalen te delen, te brainstormen en samen te werken.

Een klein zakelijk intranet brengt medewerkers van alle vestigingen samen. Het geeft hen de mogelijkheid om documenten te delen, te leren over bedrijfsevenementen, ideeën aan te dragen (via forums, enquêtes, polls) en nieuws te delen.

6. 6. Kennisbeheer & -overdracht

Kennismanagement & -overdracht
Groeiende ondernemingen hebben moeite om de veranderende wetgeving en het beleid bij te houden. Ook kan, door het hoge personeelsverloop, vitale organisatiekennis verloren gaan wanneer een belangrijke medewerker uit dienst treedt. Kleinschalige intranetoplossingen zijn efficiënte hulpmiddelen voor het beheer van kennis. Het vervangt de traditionele archiefsystemen ten gunste van digitale opslag. Hierdoor kunnen medewerkers op afstand documenten zoeken en bekijken.

Onze missie als LS Intranet is om kleine en groeiende ondernemingen te helpen een functioneel systeem te bouwen met zo weinig mogelijk middelen. Met onze SaaS-intranettools kunt u een pakket krijgen dat geschikt is voor uw bedrijfsgrootte en -middelen. Praat vandaag nog met ons om te zien hoe we u kunnen helpen en waarom een startup een cloud intranet nodig heeft.